Mofo Kitesurfles


Vrijgezellenfeest kitesurfen

Een vrijgezellenfeest kitesurfen is een origineel idee voor man en vrouw.
Het organiseren van een vrijgezellenfeest is een bijzondere aangelegenheid, want het moet een speciale dag worden voor de ‘vrijgezel’.
Een leuke manier om samen met je vrienden toe te leven naar de aankomende en bijzondere grote dag.
Voor deze leuke manier kunnen wij zorgen! De grootste hit van de laatste tijd op het gebied van watersport is ongetwijfeld het kitesurfen.

 “MAAK VAN HET VRIJGEZELLENFEEST EEN BIJZONDERE DAG”

Het gewone windsurfen kennen we al en is op zich natuurlijk niks mis mee.
Maar door het element vliegeren er aan toe te voegen, vang je twee vliegen in één klap.
Bij sterke wind een extreme sport, omdat je enkele meters de lucht ingetrokken kan worden, waarbij het natuurlijk wel de bedoeling is dat je goed landt. Bijzonder speciaal als actief vriendenuitje, maar tegenwoordig ook steeds meer gewild als vrijgezellenfeest voor mannen.

vrijgezellenfeest kitesurfen

Kitesurfen is een uitdagende sport die voor iedereen toegankelijk is. Voor jullie vrijgezellenfeest kitesurfen beschikken wij over allerlei verschillende soorten bestuurbare vliegers en gaan je hiermee wegwijs maken.
Van kleine ‘lieve’ vliegertjes die makkelijk zijn te besturen, tot vliegers van vele vierkante meters die enorme krachten kunnen ontwikkelen.
Wij hebben voor iedereen een kite op maat.

Vrijgezellenfeest kitesurfen is een dag vol actie.

Na een korte uitleg gaan jullie meteen aan de slag met de vlieger. Het controleren van de powerkite en beheersen van deze krachten is een uitdaging die is gebaseerd op techniek en niet op kracht, zoals vele mensen denken. Ons team van gepassioneerde instructeurs lukt het een ieder te betrekken in dit krachtenspel en controle te laten verkrijgen over de vlieger. Het is een echte kick om onder het kitesurfen de vrijheid en de kracht van de wind op zee te ervaren. Heb je er nog helemaal geen ervaring mee kunnen speciale instructeurs jou de nodige technieken aanleren en kun je binnen een uur al behoorlijk wat capriolen op het water uithalen. Ook kun je eerst een curcus volgen in de vorm van een zogenaamde clinic, waarbij meer de nadruk op de fun op het water komt te liggen. Heel bijzonder en sportief zijn de oefeningen waarbij je gaat bodydraggen, als voorproefje van wat je later te wachten staat.

Programma vrijgezellenfeest kitesurfenvrijgezellenfeest kitesurfen

 • Ontvangst op het strand
 • Theoretische uitleg (20 min.)
 • Oefenen met kiten op het strand
 • Oefenen met kiten in het water
 • Waterstarts

Tijdsduur: minimaal 3 uur

 

PRIJZEN VRIJGEZELLENFEEST KITESURFEN:

Het is voor ons lastig om een vaste prijs voor jouw groepsuitje te geven. Dit omdat als je met meerdere personen wilt komen gaan wij natuurlijk iets aan de prijs doen. Neem daarom contact met ons op als je interesse hebt om met een groep te komen.

Interesse in een dag kitesurfen?

Vul het onderstaande formulier in als je vragen hebt over onze mogelijkheden. Of reserveer via de button recht.


 1. Naam *
  * Vul je naam in
 2. E-mail *
  * Geen geldig mailadres
 3. Bericht *
  * Vul een bericht in