Mofo Kitesurfles


Kleine groepen
Om er ook echt voor te zorgen dat iedereen even veel kan leren werken wij met max 4 personen per instructeur.
Volop de ruimte
Op het strand van IJmuiden hebben we volop de ruimte voor onze kitesurflessen.
Veiigheid staat voorop.
Bij onze kitesurfschool is veiligheid het belangrijkst. Alleen ervaren en opgeleide instructeurs leren jou het kitesurfen aan.
Een lekker drankje en hapje na de kitesurfles.
Onze kitesurfschool is gevestigd bij één van de meest relaxte strandtenten van IJmuiden.

Kitesurfschool IJmuiden

mofokitesurfingKitesurfschool Ijmuiden

IJmuiden is één van de mooiste locaties van nederland om jouw eerste kitesurfles te volgen. Het brede strand biedt zorgt ervoor dat we volop de ruimte hebben om jou te leren kitesurfen.

Je kunt bij onze kitesurfschool in IJmuiden kiezen uit een kitesurfcursus of losse kitesurfles.  Bij de kitesurfschool IJmuiden zijn bij alle kitesurflessen gebruik van het kitesurf materiaal inbegrepen.
Na je kitesurfles, of een kitesurfcursus ontvang je van ons een jouw IKO certificaat.
IKO staat voor “International Kitesurf Organisation”.
Met dit IKO certificaat kan je wereldwijd bij IKO aangesloten kitesurfscholen materialen huren en jezelf verzekeren.

 

 

Introductie kitesurfles bij onze kitesurfschool IJmuiden.kitesurfschool ijmuiden

Tijdens de introductie cursus kitesurfen leer je de basics van het kitesurfen. Deze introductiecursus bij onze kiteschool IJmuiden is handig als je wilt weten of je kitesurfen wel leuk vindt. Tijdens deze introductie kitesurfles van 2 uur leer je de basisbeginselen van het kitesurfen. Je begint de les  met een uur powerkiten. Vervolgens ga je aan de slag met de echte kitesurf kites.  Je leert hoe je ze moet optuigen, starten, landen en hoe je ze heen en weer kan vliegen zonder over het strand te worden getrokken. Aan het eind van de kitesurfles zullen we indien de omstandigheden het toelaten het water in gaan, waar je de volle krachten van de vlieger kan beleven.

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER DE INTRODUCTIE KITESURFLES

 

3 Daagse kitesurfcursus Ijmuiden.46

Bij een 3 daagse kitesurfcursus wordt je opgeleid tot een IKO level 2 kitesurfer. Dit betekend dat je aan het eind van de cursus met varen bezig bent. De eerste dag staat volledig in het teken van kite controle. Op de 2de lesdag gaan we het water in en leer je omgaan met de enorme krachten die de kites kunnen genereren. Op de 3de lesdag gaan we met het board aan de slag. Je gaat de waterstart oefenen en hopelijk vaar jij dan je eerste meters. Na afloop ontvang je van ons het IKO certificaat.

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER EEN 3 DAAGSE KITESURFCURSUS

 

Complete kitesurfcursus Ijmuiden.kitesurfschool ijmuiden

Een 4 daagse kitesurfcursus bij onze kitesurfschool is de meest complete cursus die we als kitesurfschool  aanbieden. In deze 4 daagse kitesurf cursus leer je alles wat je bij het kitesurfen moet weten. Naast het leren varen krijg je bij onze complete kitesurf cursus ook een digitale kitesurf theorie les erbij. Super makkelijk als je graag wilt weten wat er allemaal mogelijk is binnen het kitesurf wereldje. Om de sport te beheersen is het aan te raden een 4-daagse kitesurf cursus te volgen. De 4-daagse kitesurf cursus kan op ieder moment plaats vinden en de lesdagen kunnen verspreid over het seizoen worden gevolgd. Wij raden aan om de eerste twee kitesurflessen op dezelfde dag in te plannen. De derde en vierde dag wanneer de tijd het toelaat.

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER EEN 4 DAAGSE KITESURFCURSUS

 

Genieten van een welverdiend hapje en drankje na jouw kitesurfles.kitesurfschool ijmuiden

Onze kitesurfschool is gevestigd bij het strand paviljoen Beach Inn in Ijmuiderslag. De kitesurfzone ligt pal naast het paviljoen. Er is een omkleedruimte aanwezig en sanitaire voorzieningen. Maar het aller mooiste is wel dat je na je les niet gelijk weg hoeft. Je kunt namelijk bij het paviljoen heerlijk eten en nog lang nagenieten op het terras.
Het echte strandleven….. Want dat is toch ook waar jij naar opzoek bent? De hele dag lekker varen en dan gezellig met een paar vrienden genieten op een terrasje!

Al onze mogelijkheden bij onze kitesurfschool ijmuiden: