Mofo Kitesurfles


Groep en privé kitesurflessen
Je kunt bij ons kiezen tussen lessen in een groep en privé kitesurflessen en cursussen.
Kleine groepen.
Doordat je met maximaal 3 andere personen in een groep zit leer je sneller.
Een dag vol actie en fun
Bij ons staat veiligheid voorop. Wij werken daarom ook met het buddy-systeem.
Les met het veiligste materiaal
Er wordt uitsluitend gewerkt met het veiligste materiaal op de markt. Safety first!

Kitesurfles Wijk aan Zee

Wijk aan Zee is onze 2de hoofdlocatie.
Het strand is hier breed en het is er rustig. Ideaal dus om lekker actief bezig te zijn. Daarnaast houden de zandbanken de golfen tegen. Kitesurfles in Wijk aan Zee  is daarom dan ook een ideale mooie spot om te leren kitesurfen. Genoeg ruimte en zelfs een afgezet gedeelte alleen voor kiteboarders. Na je kitesurfles in Wijk aan Zee kun je ekker wat drinken en eten bij bijv. strand paviljoen Aloha of Timboektoe. Er zijn natuurlijk ook tal van andere mogelijkheden wat betreft horeca in Wijk aan zee.

Wijk aan Zee is onze tweede locatie.Onze hoofdlocatie is in Ijmuiden.

“Als je een kitesurfles in Wijk aan Zee volgt heb je dus gelijk één van de beste spots van Nederland.”

kitesurfles wijk aan zee

 

Waarom kitesurfles volgen?

Kitesurfen is een sport om zorgvuldig mee om te gaan. Iedereen kan het leren, maar het is erg belangrijk om de nodige kennis over veiligheidsmaatregelen en risicovermijding te leren. Het is goed te vergelijken met een snelle auto. Je kunt rustig gaan touren, maar ook té diep het gas intrappen. Daarom is het nemen van een kitesurfles erg belangrijk. Tijdens de kitesurfles leer je hoe je veilgheidssysteem werkt en hoe je moet handelen tijdens onvoorziene omstandigheden. Aan de hand van ons lesprogramma leer je de kite goed te controleren. Hoe beter je controle is, hoe makkelijker je verder zal groeien in het kiten. De meeste mensen hebben ongeveer 3 a 4 lessen nodig om veilig zelfstandig verder te leren.

 

Introductie kitesurfles Wijk aan Zee.kitesurfles wijk aan zee

Tijdens de introductie cursus kitesurfen leer je de basics van het kitesurfen. Deze introductiecursus in Wijk aan Zee is handig als je wilt weten of je kitesurfen wel leuk vindt. Tijdens deze introductie kitesurfles van 2 uur leer je de basisbeginselen van het kitesurfen. Je begint de les met een uur powerkiten. Vervolgens ga je aan de slag met doorgaan met de echte kitesurf kites.  Je leert hoe je ze moet optuigen, starten, landen en hoe je ze heen en weer kan vliegen zonder over het strand te worden getrokken. Aan het eind van de kitesurfles zullen we indien de omstandigheden het toelaten het water in gaan, waar je de volle krachten van de vlieger kan beleven.

 KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER DE INTRODUCTIE KITESURFLES

 

3 Daagse kitesurfcursus.mofo kitesurfing

Bij een 3 daagse kitesurfcursus wordt je opgeleid tot een IKO level 2 kitesurfer. Dit betekend dat je aan het eind van de cursus met varen bezig bent. De eerste dag staat volledig in het teken van kite controle. Op de 2de lesdag gaan we het water in en leer je omgaan met de enorme krachten die de kites kunnen genereren. Op de 3de lesdag gaan we met het board aan de slag. Je gaat de waterstart oefenen en hopelijk vaar jij dan je eerste meters. Na afloop ontvang je van ons het IKO certificaat.

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER EEN 3 DAAGSE KITESURFCURSUS

 

Complete kitesurfcursus.guido nijzink

Een 4 daagse kitesurfcursus bij onze kitesurfschool is de meest complete cursus die we als kitesurfschool  aanbieden. In deze 4 daagse kitesurf cursus leer je alles wat je bij het kitesurfen moet weten. Naast het leren varen krijg je bij onze complete  kitesurf cursus ook een kitesurf theorie les erbij. Super makkelijk als je graag wilt weten wat er allemaal mogelijk is binnen het kitesurf wereldje. Om de sport te beheersen is het aan te raden een 4-daagse kitesurf cursus te volgen. Wij zijn zelfs zo zeker van onze lesvaardigheden dat wij 100% vaargarantie geven op de 4-daagse kitesurfcursus. De 4-daagse kitesurf cursus kan op ieder moment plaats vinden en de lesdagen kunnen verspreid over het seizoen worden gevolgd. Wij raden aan om de eerste twee kitesurflessen op dezelfde dag in te plannen. De derde en vierde dag wanneer de tijd het toelaat.

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER EEN 4 DAAGSE KITESURFCURSUS

 

Al onze mogelijkheden voor een kitesurfles in Wijk aan Zee:

 

Volg nu een kitesurfles in Wijk aan Zee

Reserveer nu een kitesurfles op één van de beste locaties van Nederland