Mofo Kitesurfles


Kitesurfles Muiderberg

Kitesurfles Muiderberg

Je kunt bij onze kitesurfschool  kiezen uit een kitesurfcursus of losse kitesurfles.
Bij de kitesurfschool zijn bij alle kitesurflessen gebruik van het kitesurf materiaal inbegrepen. Na je kitesurfles, of meerdere kitesurflessen ontvang je van ons een IKO certificaat. IKO staat voor “International Kitesurf Organisation”.  Met dit IKO certificaat kan je wereldwijd bij IKO aangesloten kitesurfscholen materialen huren en jezelf verzekeren.
Muiderberg is van ons een locatie die wij aandoen indien er op onze hoofdlocatie in Wijk aan Zee geen goede omstandigheden zijn om de lessen door te kunnen laten gaan.

“Kitesurfles Muiderberg is op aanvraag. Onze hoofdlocatie is in Ijmuiden.”

 

Introductie kitesurfles Muiderberg.kitesurfles muiderberg

Tijdens de introductie cursus kitesurfen leer je de basics van het kitesurfen. Deze introductiecursus in Muiderberg is handig als je wilt weten of je kitesurfen wel leuk vindt. Tijdens deze introductie kitesurfles van 2 uur leer je de basisbeginselen van het kitesurfen. Je begint de les in de buurt van Muiderberg met een uur powerkiten. Vervolgens ga je aan de slag met doorgaan met de echte kitesurf kites.  Je leert hoe je ze moet optuigen, starten, landen en hoe je ze heen en weer kan vliegen zonder over het strand te worden getrokken. Aan het eind van de kitesurfles zullen we indien de omstandigheden het toelaten het water in gaan, waar je de volle krachten van de vlieger kan beleven.

 KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER DE INTRODUCTIE KITESURFLES

 

3 Daagse kitesurfcursus.guido nijzink

Bij een 3 daagse kitesurfcursus wordt je opgeleid tot een IKO level 2 kitesurfer. Dit betekend dat je aan het eind van de cursus met varen bezig bent. De eerste dag staat volledig in het teken van kite controle. Op de 2de lesdag gaan we het water in en leer je omgaan met de enorme krachten die de kites kunnen genereren. Op de 3de lesdag gaan we met het board aan de slag. Je gaat de waterstart oefenen en hopelijk vaar jij dan je eerste meters. Na afloop ontvang je van ons het IKO certificaat.

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER EEN 3 DAAGSE KITESURFCURSUS

 

Complete kitesurfcursus.guido nijzink

Een 4 daagse kitesurfcursus bij onze kitesurfschool is de meest complete cursus die we als kitesurfschool  aanbieden.

In deze 4 daagse kitesurf cursus leer je alles wat je bij het kitesurfen moet weten. Naast het leren varen krijg je bij onze complete  kitesurf cursus ook een kitesurf theorie les erbij. Super makkelijk als je graag wilt weten wat er allemaal mogelijk is binnen het kitesurf wereldje.

Om de sport te beheersen is het aan te raden een 4-daagse kitesurf cursus te volgen. Wij zijn zelfs zo zeker van onze lesvaardigheden dat wij 100% vaargarantie geven op de 4-daagse kitesurfcursus. De 4-daagse kitesurf cursus kan op ieder moment plaats vinden en de lesdagen kunnen verspreid over het seizoen worden gevolgd. Wij raden aan om de eerste twee kitesurflessen op dezelfde dag in te plannen. De derde en vierde dag wanneer de tijd het toelaat.

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER EEN 4 DAAGSE KITESURFCURSUS

 

 

Vragen...

Als je vragen hebt kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.