Mofo Kitesurfles


Je wilt graag een kitesurfles gaan volgen,maar je weet het nog niet zeker.
Wij proberen je een beetje op weg te helpen door informatie over kitesurflessen te geven.
Tijdens onze kitesurf lessen binnen de kitesurfschool hechten wij grote waarde aan de beleving van de sport.
Jouw kitesurfles is een kennismaking met het kitesurfen en moet daarom ook een uniek moment voor jullie zijn.
Het draait tijdens de kiteles om fun,een snel leerproces en we doen dat op een veilige manier.

 

Waarom kiteles volgen?

Kitesurfen is een sport om zorgvuldig mee om te gaan. Iedereen kan het leren, maar het is erg belangrijk om de nodige kennis over veiligheidsmaatregelen en risicovermijding te leren. Het is goed te vergelijken met een snelle auto. Je kunt rustig gaan touren, maar ook té diep het gas intrappen. Daarom is het nemen van een kitesurfles erg belangrijk. Tijdens de kitesurfles leer je hoe je veilgheidssysteem werkt en hoe je moet handelen tijdens onvoorziene omstandigheden. Aan de hand van ons lesprogramma leer je de kite goed te controleren. Hoe beter je controle is, hoe makkelijker je verder zal groeien in het kiten. De meeste mensen hebben ongeveer 3 a 4 lessen nodig om veilig zelfstandig verder te leren.

 

Professionele kitesurf instructeurs bij MOFO Kitesurfing

Alle instructeurs van MOFO Kitesurfing zijn doorgewinterde kitesurfers die zijn opgeleid tot gediplomeerde instructeur.
Zowel bij de IKO als bij de Nederlandse kite vereniging.
Door de jaren lange ervaring die ze hebben, zijn ze in staat om elke cursist al snel de fantastische sport kitesurfen aan te leren.

 

Kitesurfles in groepsverband of prive?

De kitesurf lessen vinden in groepsverband plaats. De groepjes bestaan uit minimaal 2 en maximaal 4 cursisten. In tegenstelling tot andere scholen kiezen wij ervoor de groepjes klein te houden zodat de lessen vlot verlopen. Als je met meer dan 4 cursisten bent in een les dan gaat dat ten koste van de kwaliteit. Wanneer het niveau voldoende is kunnen we ervoor kiezen de hoeveelheid materiaal aan te passen. Let wel: Veiligheid staat bovenaan!

Als je privé les boekt bij MOFO Kitesurfing heb je 2,5 uur een ervaren instructeur tot jouw beschikking. Samen met je instructeur wordt er gekeken hoe snel jij het kitesurfen kunt aanleren. Misschien vaar jij na 2,5 uur al jouw eerste meters. Doordat je 1 op 1 bent leer je sneller en kan er sneller door het leerplan gelopen worden.

 

Meer informatie kitesurfles ?

Stuur ons dan een mail op info@mofokitesurfing.nl